ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ, Meat & Grill
Τα κρεοπωλεία της οικογένειας Σβύνου είναι γνωστά από το 1890. Ο Μιχάλης Σβύνος, όμως, κατάφερε να συνδυάσει τη θεατρική του παιδεία και την καλλιτεχνική του φλέβα με την γνώση του για το κρέας και να δημιουργήσει το πρωτότυπο -για τα δεδομένα της Κω- Χασαπάκι, όπου ουσιαστικά μπορείς να κάτσεις να φας έξω στο ψητοπωλείο το κρέας που θα παραγγείλεις μέσα στο κρεοπωλείο.
Ο κατάλογος έχει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από σαλάτες, ορεκτικά, burgers (δοκιμάστε το burger Χασαπάκι), συνοδευτικά και υπάρχει πάντα και πιάτο ημέρας, αλλά το βασικό είναι ότι μπορείς να παραγγείλεις το κρεατικό σου φρέσκο από τη βιτρίνα του καταστήματος και σε λίγο θα είναι στο πιάτο σου!
Άνθρωπος με έντονη καλλιτεχνική φύση, ο Μιχάλης περιστοιχίζεται από ανθρώπους που επίσης είναι τρομερά ταλαντούχοι, όπως ο Μάνθος, η Στήβη, η Λίνα και η Εύα, καλλιτεχνάρες όλοι τους. Οπότε από τον κατάλογο μέχρι τη διακόσμηση του χώρου, έχει καταφέρει, όπως λέει κι ο φίλος μου ο Φώτης ο Βαλλάτος "να πάει το κρέας σε άλλο level με μία καλλιτεχνική
προσέγγιση μοναδική". Οι τρεις κοπέλες που εργάζονται στο Χασαπάκι, η Ευγενία, η Κοντολία κι η Μαρία, πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές αλλά και όλο το προσωπικό σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.
Το Χασαπάκι λειτουργεί κάθε μέρα εκτός Κυριακής μέχρι τις 23.00 με ένα μενού γεμάτο νέες γευστικές εμπειρίες κι αν είστε τυχεροί μπορείτε να πέσετε πάνω σε κάποιο event! Εμείς πετύχαμε τους "Los gatos negros" (σε piccolo version) με τους Μάνθο Αρμπελιά, Στέφανο Στέφο, Δημήτρη Τσαρουχάκη σε τρελά κέφια.
Τηλέφωνο: 2242026619
Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/svinostoxasapaki
Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/svinostoxasapaki
Κείμενο, Φωτογραφίες: Sophia Karagianni