Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Pic Nic, η νέα πρόταση για έξοδο στην Κω από τον δημιουργό της "Κασέτας"

 Pic Nic, η νέα πρόταση για έξοδο στην Κω από τον δημιουργό της "Κασέτας"
Ο Τάσος Ντόβας, ο δημιουργός της αγαπημένης μας Κασέτας, μας έχει συνηθίσει σε καινοτόμες ιδέες. Πάντα ρισκάρει, βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πολύ μου άρεσε το νέο του "project" που φέρει το όνομα Pic Nic.
Η λέξη picnic, που συνήθως είναι μία, χωρίζεται εσκεμμένα στα δύο για να μας συστήσει τα ΔΥΟ μαγαζιά που δημιουργήθηκαν σε έναν χώρο, ή το ΈΝΑ μαγαζί που δημιουργήθηκε σε δύο χώρους.
Αριστερά το μαγαζί είναι για όσους θέλουν να βιώσουν τη "sweet" εμπειρία με καφεδάκι, αναψυκτικά και γλυκά (κρέπα, βάφλα, παγωτό) και δεξιά για όσους θέλουν να βιώσουν την "grill" εμπειρία (Hot Dog, Σουβλάκι, Bao-Ban). Ένας τεράστιος φίκος στη μέση τα χωρίζει  αλλά στην τελική μοιάζουν ένα αφού μοιράζονται μια κοινή αυλή και μπορείς να καθίσεις όπου θέλεις ανεξάρτητα με το πού θέλεις να φας.
Ο κοινός παρονομαστής είναι το Street food, το δημοφιλέστατο τα τελευταία χρόνια "φαγητό του δρόμου" το οποίο σύμφωνα με τη wikipedia οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν για διάφορους λόγους, όπως για λόγους ευκολίας, για να πάρουν νόστιμο φαγητό σε λογική τιμή σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, για άμεση εξυπηρέτηση, για να δοκιμάσουν έθνικ κουζίνες.
To
Street food είναι εμπειρία, και το Pic Nic για να μας βγάλει από το δίλημμα Sweet or Grill, Αλμυρό ή γλυκό, δημιούργησε το Street food 2 σε 1 σε ένα πολύ εντυπωσιακό μαγαζί (ή δύο) με καταπληκτική διακόσμηση, λογικές τιμές που σίγουρα θα ξεχωρίσει και το καλοκαίρι και τον χειμώνα!
Το κατάστημα Pic Nic λειτουργεί με Self Service, με ένα υπερσύγχρονο σύστημα παραγγελίας, που εγώ προσωπικά πρώτη φορά συναντώ-μπαίνεις στο μαγαζί-παραγγέλνεις-παραλαμβάνεις ένα μικρό στρογγυλό "δισκάκι" ( μοιάζει με μικρό ιπτάμενο δίσκο) το οποίο κουδουνίζει και αναβοσβήνει τα φωτάκια του, όταν η παραγγελία είναι έτοιμη-
Καλές δουλειές, Τάσο!
Είμαι σίγουρη πως η επιτυχία είναι βέβαιη και σε αυτό σου το εγχείρημα!
Το Pic Nic θα το βρείτε στο λιμάνι, στην Ακτή Κουντουριώτου
Κείμενο, Φωτογραφίες: Sophia Karagianni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου