Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Χαρούλα PRIVE Cruises Lipsi

Χαρούλα PRIVE Cruises Lipsi
Ανακαλύψτε τη μαγεία των ωραιότερων νησιών του Αιγαίου σε μία εκδρομή της επιλογής σας με το ξύλινο σκάφος ΧΑΡΟΥΛΑ!
Σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τα πιο όμορφα νησάκια των Δωδεκανήσων, τους Αρκιούς, το Μαράθι, το Μακρονήσι, τα Ασπρονήσια και τον Αρχάγγελο της Λέρου. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα κολυμπήσετε στα υπέροχα σμαραγδένια νερά στα Τηγανάκια ή στα Ασπρονήσια, αν θα εξερευνήσετε τις σπηλιές στο Μακρονήσι, αν θα πιείτε καφεδάκι ή θα φάτε στους Αρκιούς και στο Μαράθι.
Μαράθι
Τηγανάκια
Άγιος Νικόλαος-Μαράθι
Ο καπετάνιος θα φροντίσει για ένα πολύ όμορφο ταξίδι, το οποίο περιλαμβάνει αναζωογονητικές βουτιές από το σκάφος, ίσως και barbeque στο σκάφος αν το ζητήσετε. κι αν είστε πολύ τυχεροί υπάρχει πιθανότητα να δείτε δελφίνια!
Discover the magic of the most beautiful islands of the Aegean in one trip of your choice on the wooden vessel ΧΑΡΟΥΛΑ (Charoula)!
You are given the chance to experience some unique islands and islets of the Dodecanese, i.e Arkoi, Marathi, Makronisi, Aspronisia and Archaggelos Lerou. You can choose if you will swim in the emerald waters at Tiganakia or Aspronisia, if you will explore the Makronisi caves, if you will have coffee or lunch on Arkoi or Marathi Island.
Ασπρονήσια
Μακρονήσι
The captain will make sure you will have a wonderful private cruise, which includes refreshing dives from the boat, maybe even barbeque if you ask for it, and if you are really lucky there’s a chance you’ll see dolphins.
«ΧΑΡΟΥΛΑ»
Η ιστορία της βάρκας «Χαρούλα» ξεκινάει το 1978 στο Μαραθόκαμπο της Σάμου.
Εκεί ο Νικόλας Τσαλαπατάνης φτιάχνει τη βάρκα «Μαριγώ», η οποία φτάνει στο νησάκι Μαράθι χωρίς μηχανή το 1980. Ο Δημήτρης Κάβουρας αρχίζει να κάνει εκδρομές με τη Μαριγώ το 1981. Για σχεδόν 20 χρόνια, ως το 2000, η «Μαριγώ» κάνει το γύρο της Πάτμου και δείχνει στους εκδρομείς τις όμορφες παραλίες της Πάτμου, όπως τον Κάμπο, το Λιβάδι, Μελόη, Λάμπη, Ψιλή Άμμο, Λιβάδι Γερανού και άλλες.
Για τα επόμενα σχεδόν 20 χρόνια η «Μαριγώ» σταματάει τις εκδρομές και παραμένει στο μικρό λιμανάκι στο Μαράθι, έρμαιο των κυμάτων και της αλμύρας.
Το 2019 ο Γιάννης Κάβουρας, γνωστός ως Μαζάς*, αγοράζει τη «Μαριγώ» από τον ξάδερφό του Δημήτρη Κάβουρα και μετά από συντήρηση και πλήρη ανακαίνιση τη βαφτίζει «Χαρούλα» . Με έδρα τους Λειψούς, η «Χαρούλα» είναι πανέτοιμη να σας ταξιδέψει στα υπέροχα σμαραγδένια νερά στα Τηγανάκια ή στα Ασπρονήσια, στις σπηλιές στο Μακρονήσι, στους Αρκιούς και στο Μαράθι, ακόμη και στον Αρχάγγελο της Λέρου.
*Μαζάς: Το παρατσούκλι του Γιάννη βγαίνει από ένα αγριόχορτο που τρώνε τα γαϊδούρια, γνωστό και ως αγριάδα, που ευδοκιμεί στο νησάκι Μαράθι. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική με το Γιάννη. Πιο γλυκός άνθρωπος δεν υπάρχει. Μια βόλτα με τη «Χαρούλα» θα σας πείσει.
τηλέφωνα επικοινωνίας: 6943252552, 6987897407
e-mail: xaroulaprivatecruise@gmail.com
Find us on Facebook: Χαρούλα PRIVE Cruises Lipsi
Γιάννης Κάβουρας(Xaroula private cruise)

Φωτογραφίες: Sophia Karagianni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου